Ursäkta frånvaron.

Jag borde väl egentligen skrivit någonting om alla de nya prylar som Apple släppte på sitt event i förrgår men jag har helt enkelt inte orkat. Just under eventets gång satt jag i livesändning tillsammans med Jezper från Slashat och Kottkrig. Hur kul som helst!

Det var också starten på en rejäl förkylning som legat och kittlat i halsen hela veckan. Är ju uppe i Funäsdalen på jobb till och med idag så det har varit hyfsat tufft att jobba och samtidigt känna sig riktigt risig. Då har inte heller lusten att researcha för ett sådant inlägg infunnit sig. Vi får helt enkelt se hur det går till helgen.

Helgen i övrigt ser ut att bli lugn – extremt lugn. Egentligen hade vi bjudit in till kräftskiva som i morgon lördag men vi tvingades ställa in den med kort varsel igår eftersom jag inte alls känner mig på bättringsvägen. Så det blir till att arbeta fram till lunch idag och sen köra de närmare 80 milen hemåt igen. Och krypa ner i sängen med ett glas varmt honungsvatten.

Vi hörs!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *