Hipstamatic fixar analoga looken!

Under morgonpromenaderna med hunden de senaste dagarna har jag ägnat lite tid åt att ta bilder med min iPhone 4. Inget speciellt, utan bilder av sånt man ser.

Dock har jag använt mig av den populära appen Hipstamatic som ger dina bilder en lite sliten look. Programmet finns att hitta på App Store, kostar 15 kronor och är värt vartenda öre om du frågar mig.

Förutom att ge dina foton den analoga looken så kan du i appen byta både lins och film i din virtuella kamera. Dessutom kan du köpa till nya linser, filmer och olika blixtar. Resultaten kan verkligen bli häpnadsväckande bra!

Just nu har jag snöat in på en lite gulnad look som jag uppnår med hjälp av linsen Kaimal Mark II och filmen Blanko. Men kombinationsmöjligheterna är oändliga, så sitter du på en iPhone så bör du definitivt kolla in Hipstamatic!

4 kommentarer

  1. Har nu provat den på riktigt och måste säga att detta är den bästa fotoappen jag har sett för iphone allafall. Jag som älskar att pilla med bilder, forma, designa och ha sig blir lycklig av denna app!

    Med de sagt, återigen, tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *