On the road.

Hallå här!

Precis hemkommen från ett par dagars jobbresa till skånska Hörby där min kollega Jocke (Sveriges minst aktiva bloggare?) och jag har kört en systemuppgradering hos en av våra kunder. Det mesta har gått ganska bra men man inser varje gång att vi har stora förbättringspotential för vår produkt. Kul att allt kan bli bättre! Vore värre om folk klagade och vi inte hade någon möjlighet att förbättra oss.

Vi bodde helt okej på hotell Sten Stensson Sten i Eslöv. Sten Stensson Sten förresten, hur kan man döpa ett hotell till det? Det känns omständigt och inte speciellt fantasifullt. Dessutom svårt att säga för den som stammar. Anyways, så var det första gången i Eslöv för min del. Tog oskulden, så att säga. Var inget vidare i övrigt. Regnigt, blåsigt och allmänt mörkt. Men ölen var kall och frukosten var bra. Med bra menar jag förstås att det serverades bacon!

Anyways så blåkörde jag i vilket fall hem från Hörby i eftermiddags för att hinna i tid till Slashatgängets liveshow – veckans crescendo när det gäller tekniksnack! Fick ge upp den tanken och istället ratta in showen på iPhonen (thank God and Slashatboysen för deras ljudstream) vid pass 19.30 i höjd med Laholm och tagga hela vägen till Götet. Släppte av Jocke vid kontoret och blåste hemåt för att kunna vara med på lite nördigt eftersnack med grabbarna, men kom innanför dörren lagom till att de stänger streamen och folket börjar droppa av från chatten. #fail! Men det tar vi igen i morgon – med råge. Då är det nämligen dags för ny livesändning, eftersom Apple kör sitt Special Event, Back to the Mac. Be there!

5 kommentarer

  1. BTW, kör du 3G versionen på ipaden eller har du wifi? Tänkte på bilderna från din frulle… förövrigt, hipstamatic FTW!

    1. Hepp! Jag kör WiFi-modellen. Men eftersom jag har Telia-abonnemang med flatrate på bredbandet så har jag gratis Homerun-surf vilket finns på många hotell. Så surf på den är aldrig några problems när man är iväg! 🙂

    1. Nix, jag har inte provat tethering mellan iPhone och iPad. Och det lär inte ske inom en snar framtid heller eftersom jailbreaket redan har åkt ut. Kände mig FÖR smutsig, helt enkelt! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *