Veckan som gått.

Puh, vilken vecka!

Började veckan med ett besök hos en lokal kund under måndagsmorgonen för en snabb installation. Sen vidare till Moheda för installation av SQL 2005 hos en kund där. Gick kanon men blev ganska sent – som vanligt! Hem igen till familjen under 0nsdagseftermiddagen efter en natt i Alvesta. Bara få andas lite och umgås med dem man älskar.
Iväg igen på onsdag morgon för en snabbvisit på kontoret i Göteborg. Ett par timmar senare iväg till Simrishamn i södöstra Skåne för en uppgradering. Sen kväll igen, en kort natt på hotell i Simrishamn och var hemma vid åtta igår kväll.
Idag jobb kontoret. Mötena avlöste varandra och jag hann aldrig riktigt få ro att gå igenom min mailkorg som bara har växt under veckan.
Hade förhoppningen om att kunna packa mig hemåt vid lunch idag men där trodde jag fel. Blev kvar till fyratiden med möten och administrativt jobb innan jag hade samvete att lämna in för veckan.

Med en puls på dryga 360 satte jag mig i bilen, skruvade på Running Wild med Airbourne på högsta volym och drog till bolaget. Köpte öl, vin och cider och handlade sedan lite räkor, aioli och vitlöksbaguette innan jag mer eller mindre sönderstressad landade hemma hos familjen vid 17:30-tiden. Hällde upp och svepte två snabba whisky och en öl innan vi satte oss i bastun och bara andades ut.

Nu är man nyduschad och trycket i bröstkorgen har precis börjat släppa lite grann. Snart dags för kvällens andra öl och ett stort glas vin. Sen räkor, sniglar, bläckfisk, aioli och vitlöksbaguette. Ska bli hur gott som helst!

Nu väntar två dagars komplett lugn. Inga planer mer än att bara ta det lugnt. Kan behövas efter en 54 timmars arbetsvecka. Skål tamejfan!

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb

10 kommentarer

 1. Låter tevligt (med helg)! En annan sitter på tåget till Sthlm och ska jobba på hus & hem mässan samt besöka NHL premiären imorgon.
  Fullrulle hela veckan här också med massor av rekryteringsträffar och anställningsintervjuer. Ena dummare än andra… men några guldkorn tror jag att jag hittat 🙂

  Nu en öl på tåget för att fira att du fått helg. (Alltid hittar men en anledning att fira1)

  Skål!

  1. Tjena Kimm!
   Låter som att du har det minst lika körigt som mig. Hårt liv på Viasat, gissar jag? Men otroligt kul att det går bra för dig uppe i Sundsvall.
   När kommer du neråt då? 🙂

   Skål, broder!

 2. Det har varit tufft till och från. Viasat rullar på bra nu efter några månader av uppstart av ny organisation. Nu har jag startat ett sidoprojekt också och kör Comhem försäljning. Nytt och spännande att vidare utveckla. Så förhoppningsvis har man 2 rullande team snart som ger rätt för sig! 🙂

  Jadu, jag rullar in på tågstationen i Stockholm snart och det är väl lite neråt iallafall?! Får se om man ska köra något event mot götet så småning om! Då jävlar smäller det! 😉

 3. Oj, jäklar och jag som tycker att jag kan ha en stressig vecka ibland. Men som sagt skönt med helg nu kan jag tänka mig!

  Btw, räkor is the sh*t! 🙂 Skål!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *