Jonasson undrar: Vilka sociala nätverk använder du?

Då har jag nu avslutat föregående undersökning här på bloggen. Frågan jag ställde till er därute, var ”Föredrar du pekskärmsmobil eller knappmobil?”

Hela 82 % av er som röstade svarade pekskärmsmobil och resterande 18 % röstade förstås på knappmobil. Hyfsat väntat, med tanke på den utbredning som touchmobiler fått de senaste åren. Känns som att alla mobiltillverkare numera har en smartphone med touchskärm.

Själv väljer jag också en pekskärmsmobil framför en knapptelefon vilken dag som helst. Det enda problemet är väl om man behöver skicka ett kort meddelande eller slå ett nummer och man inte har möjlighet att titta på telefonen, till exempel vid bilkörning (vilket i sig är en dålig idé) – vid dessa tillfällen finns det ju inget som slår en traditionell knappmobil.

Men nu släpper vi det och går direkt på min nya fråga som den här gången är relaterad till sociala medier. Vilka sociala nätverk använder du? Kanske har du en blogg på Blogger, kanske laddar du upp filmer på Youtube eller har en sida hos Facebook. Var finns du? Svara här till höger. Och glöm inte att du kan markera flera svarsalternativ.

Var med och rösta!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *