Grattis bloggen!

Idag är det på dagen sex år sedan jag skrev mitt första blogginlägg. Då var året 2004 och jag var hyfsat tidigt ute i bloggvärlden – långt innan Blondinbella och andra lyckosökare. Nu – mer än 2600 inlägg senare och en hiskelig mängd kommentarer, massvis av besök så har bloggen nu uppnått den aktningsvärda åldern av sex år.

Och det är förstås alla ni besökare som jag vill tacka i detta nu! Alla ni som återkommer till min blogg dag efter dag. Det värmer verkligen, och gör det värt att fortsätta. Läser ingen, så är det ingen idé att jag skriver något.

Stort tack till alla er!

Tänkte avsluta det här inlägget med en önskan om att ni röstar i pollen också, här till höger. Frågan för dagen är tidsenlig: Hur länge har du hängt med mig i bloggen?

Rösta!

7 kommentarer

 1. Ja du har hållt på länge nu! Det känns som en naturlig del av dagen att kika in hos dig – och varför inte 🙂

  Grattis bloggen och keep it going honey!

  Puss & Kram

 2. Varit med sedan dag ett i stortsätt. Jag hade inte körkort, jag jobbade på skitigt lager med att rengöra maskiner och fick inte köpa folköl på ICA. Ska därför fira med att ta en tur i bilen, (dela din favorit spotify playlist så får den rulla i bilen samtidigt – en hyllning till dig.) se till att få någonting sålt och förhoppningsvis lära de nya säljarna som jobbat sen i måndags någonting, sen avsluta dagen med ett besök på bolaget!

  Grattis bloggen och jag ser fram emot 6 nya år!

  1. Tja broder och tack!
   Mycket vatten har runnit under broarna sen jag drog igång och jag tror mig minnas din första kommentar på bloggen.

   Nu återstår väl bara för oss att träffas, ta en öl och snacka prylar – ett par av våra gemensamma intressen, tycks det mig. 😉

   Nu kör vi!! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *