Kommer Beatles till iTunes idag?

Bilden ovan lanserades på förstasidan borta på Apple.com igår och gav genast upphov till en massa spekulationer kring vad det kunde betyda – precis som sig bör när det rör någon av Apples lanseringar.

Ryktena pekade länge åt att Apple idag skall lansera en ny iTunestjänst där du tillåts strömma media till din dator och dina iDevices. En Spotifyutmanare alltså. Men sen började det istället luta åt att Apple nu kommit överens med skivbolaget EMI om att släppa Beatles samtliga plattor på iTunes, vilka inte har funnits där innan.

Att Apple skulle släppa en molntjänst för iTunes utan att det föregås av ett rejält Special Event låter inte speciellt troligt, men ändå slår man på stora trumman med orden: ”Tomorrow is just another day. That you’ll never forget.”, vilket i och för sig refererar till Beatles men ändå pekar på att det är något stort i görningen. Troligtvis gör alltså den klassiska gruppen entré på iTunes, vilket kommer att kännas som ett antiklimax med tanke på vad som kunde ha kommit…

I eftermiddag vet vi.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *