Nu drar vi till Dreamhack!

En halvtimme kvar. Taggad!

Ikväll drar jag och en kollega, tillika nyvunnen ”Slashare”, till Dreamhack för att ta tempen på världens största LAN! På plats är vännerna Tommie och Jezper från Sveriges största teknikpodcast Slashat, som kommer att livesända sin show från eventet.

Andra gången där.

Dreamhack Winter 2011 är andra gången jag besöker Elmia i Jönköping. Första gången var Dreamhack Summer 2010, alltså i somras då Slashat-boysen och undertecknad stack dit för att kolla läget lite grann. Nu är det seriöst, även om jag inte har någon dator med mig. Men kameran och videokameran är med och vi som vanligt att sitta klistrade vid Slashatshowen från 18.30 och framåt. Men tanken är att jag ska hinna ta mig runt hallarna och insupa stämningen, trycket från baslådorna, doften av svett och avslagen energidryck. Det, mina vänner – är Dreamhack.

Är du på plats? Titta gärna bort på Slashats livesändning vid Linnéuniversitetets monter och säg hej.

Vi ses!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *