Vilken spelgenre föredrar du?

Då var det återigen dags för en ny omröstning här på bloggen, och vad passar bättre än att titta till svenska folkets datorspelsvanor, så här i releasetider.

Tidigare i veckan släpptes ju hypade Call of Duty: Black Ops och om cirka två veckor får alla med en PS3 möjlighet att avnjuta Sonys senaste, Gran Turismo 5!

Antalet spelgenrer är fler än någonsin och det släpps mängder av bra spel. Men vilken genre föredrar du, om du bara får välja en? Ingen lätt fråga kanske, så tänk till ordentligt och rösta här till höger!

6 kommentarer

  1. FPS på PC är ett enkelt val. Spelas mycket på kvällarna här hemma. Men valde ändå Äventyrsspel, det tar mig på något sätt tillbaka till min barndom och underbara 80-90 talet. 🙂

    1. Aah, jag minns med glädje de gamla äventyrsspelen till pc som man spelade mycket när man var yngre. Jag tänker närmast på Day of the Tentacle, Full Throttle, Sam & Max, Legend of Kyrandia, Simon the Sorcerer och många fler. Good times!

    1. Erh…kan eventuellt ha glömt den lilla genren sportspel, då jag i ett svagt ögonblick inte hade dig i mina tankar – men lägg dem som simulatorer istället! 😉

      Hehe…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *