Vinn en invite till Spotify Free!

Dags att lotta ut två invites till Spotify!

Sitter du forfarande utan ett konto hos världens kanske populäraste streamingtjänst för musik, så har du chansen nu! Allt du behöver göra för att vara med i min lilla utlottning är att skriva en kommentar till det här inlägget så har du chans att få en av två inbjudningar med vändande e-post när jag stänger omröstningen i övermorgon, fredag.

Ta chansen att få gratis och obegränsad tillgång till miljontals låtar!

Uppdatering 2010-11-12, 21:09.

Alla inbjudningar är nu utlottade. Ni som fått svar på era kommentarer nedan har vunnit varsin invite. Grattis!

13 kommentarer

  1. Smart sätt att få blogginlägg – och kanske ett smart sätt för mig att undgå att bli mobbad av alla mina polare som hela tiden pratar om Spotifys förträfflighet!

  2. Åh Magnus Jonasson! Jag skulle älska en inbjuda – så mycket så jag har använt Google Translate för att be dig om en eftersom jag inte vet hur man talar svenska! Jag har ingen aning om det här verkligen fungerar … förhoppningsvis inte säger något oförskämt om din mamma. Om den gör det får du gärna skriva något dåligt om min mamma också. Skål!

    I better put the English version too just in case 🙂

    Oh Magnus Jonasson! I would LOVE an invite – so much so I’ve used google translate to ask you for one, as I don’t know how to speak Swedish! I have no idea if this thing actually works…hopefully it isn’t saying something rude about your Mother. If it does, please feel free to write something bad about my Mother as well. Cheers!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *