Fjärde advent.

Söndag kväll. Alltid lika ångestladdad. Helgen slut. Ny vecka tar vid.

Men just idag är det inte så farligt ändå. Kort vecka, bara tre dagar. Sedan bryter vi för jul och säger tack och hej till allt vad jobb heter i närmare tre veckor. Ska bli otroligt skönt.

Helgen har förresten också den, varit otroligt skön. Smygstartade redan i fredags med jullunch tillsammans med företaget. På restaurang Tvåkanten på Avenyn åt och drack vi gott i timmarna två. Sen tillbaks till jobbet och senare under kvällen så åkte jag, älsklingen och hennes familj till Biograf Draken borta på Järntorget för att se Peter Apelgren och Anna Mannheimer i Gift – Ett livsfarligt ämne. Otroligt kul föreställning i närmare två timmar. Länge sedan jag skrattade så gott!

Igår lördag hände inte speciellt mycket. Jag var gräsänkling hela kvällen och spenderade den på bästa möjlig sätt – med att spela datorspel. LotRO närmare bestämt.

Idag fortsatte gräsänkleriet under förmiddagen tills dess att vi var bjudna på glögg och pepparkaka hos en av älsklingens kompisar. Trevlig att bara slappa lite och känna doften av glögg och kaffe. Fixade lite med ett strulande Nintendo Wii och åkte sen hem med varsin pizza under armen. Vem orkar fixa mat en söndagseftermiddag?

Istället gjorde vi cocktailkorvar med honung i ugnen och whiskyknäck. Korvarna blev inte alls bra tyvärr, så efter att ha tuggat i mig ett par så slängde vi dem. Knäcken däremot ser ut att bli god, där den ligger på avkylning ute på terassen. Ska snart gå ut och nalla en bit. Men först: ett glas vin och lite mer LotRO.

2 kommentarer

  1. Vet inte riktigt var denna månaden tog vägen…
    Men nu är det snart jul, och det känns inte så alls, kanske för att jag jobbar hela julen….

    Kram

    1. December har gått oerhört fort, det är bara att konstatera. Hoppas att vi får en lugn och skön ledighet över jul och nyår tillsammans! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *