Kungsbacka.

Igår eftermiddag åkte vi till Kungsbacka för att besöka goda vänner. Vi åt och drack gott – närmare bestämt vitlöksspäckad fläskfilé, stek, klyftpotatis, god sås och sallad. Ett par glas rött till och man var på topp. Dessutom bjöds det på klar äpple- och kanelglögg, ananas- och jordgubbsdrinkar, öl, mumma, whisky och mjöd. En salig blandning. Vi toppade av alltihop med sällskapsspelet Absolut Överens, som verkligen tvingar dig att tänka till när du skall försöka associera till samma ord som din partner gör. Urkul – men svårt!

Fram på småtimmarna plockades så mikrofonerna fram. Det blev dags för den stunden på festen när alla skall visa sina vassa sångkunskaper. Japp, jag snackar förstås om Singstar. Vi lirade dessutom lite Uncharted 2 och lyssnade igenom allt vad Spotify har att erbjuda i form av trance.

Framåt tretiden på natten, efter några utspillda drinkar och chips över hela golvet så var vi alla väldigt trötta och somnade så fort kuddarna plockades fram.

Idag är man allt lite trött bakom pannbenet, så därför känns det otroligt skönt att vi tog beslutet att inte laga någon mat idag, utan köpte med oss lite thaikäk hem istället. Kommer sitta som en smäck!

HEPP!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *