Angry Birds nu i Windowsversion!

För dig som verkligen inte kan få nog av de elaka fåglarna i Angry Birds från finska Rovio så kommer nu glada nyheter. I dagarna har nämligen företaget, tillsammans med processortillverkaren Intel, släppt en Windowsversion av spelet.

Angry Birds finns nu tillgängligt i Intel Appup Center och kostar normalt cirka 70 kronor, men under en begränsad period erbjuder man nu spelet för halva priset. Dock är det inget krav att du har en Intelprocessor, utan spelet funkar lika bra om du kör AMD-arkitekturen. Vad du behöver är förstås ett kreditkort för att kunna köpa spelet via sajten. Så tillhör du dem som älskar att mosa gröna grisar med kamikazefåglar på alla möjliga plattformar så skall du se hit!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *