Däckad.

I fredags kväll samlade vi några goda vänner här hemma för lite mat, öl, bastu och tevespel. Efter en lång kväll framför Forza 3 och Gran Turismo 5 så somnade vi någon gång efter fyratiden. Vaknade vid 09:30, tog ut hunden på en promenad, städade undan lite och åt sedan frukost med gänget. Efter att de hade åkt hem vid lunchtid så kände jag magvärken komma smygande, vilket resulterade i att jag gick och lade mig vid 14-tiden. Trodde det var bakfylla men nej…
Vaknade under kvällen, rejält illamående och med magknip. Så har det hållit på i över ett dygn nu. Ett dygn som bestått av dryga 20 timmars sömn för min del. Endast avbrutet av flertalet toalettbesök.

Undrar om jag blivit matförgiftad eller nåt? Känns lite som den gången jag åt för gammal och rå köttfärs. Ingen känsla man önskar någon.

Nu har jag i alla fall tillfälligt tagit mig upp ur sängen, petat i mig lite keso och druckit lite vatten så får vi se hur länge det får stanna kvar…

Krya på mig!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *