Jakten på Twitterklienten.

För några dagar sedan postade jag ett inlägg här på bloggen, där jag sökte med ljus och lykta efter den självklara Twitterklienten för Mac.

Som både stor konsument och producent av Twitterinlägg så känns det viktigt att den klient jag väljer skall uppfylla vissa krav. Och alla de krav jag ställde i ovan nämnda inlägg finns det egentligen ingen klient som uppfyller till fullo. Därför får man lov att kompromissa.

Jag har bland att provat Twitteriffic, Echofon, Kiwi, Weet, Tweetie, TweetDeck och den officiella Twitterklienten Twitter under de senaste dagarna och kan kallt konstatera att ingen kan allt!
Jag trivdes väldigt bra med Kiwi men sen så släpptes Twitter på Mac App Store och jag var tvungen att testa. Och just nu är jag ändå hyfsat nöjd. För stunden. Jakten på den ultimata Twitterklienten går dock vidare, fast med förminskad frenesi. Jag kan leva med den officiella klienten ett tag. Tröttnar jag, så köper jag nog premiumversionen av Kiwi istället.

Vilken Twitterklient för Mac föredrar du?

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *