Fotobok via iPhoto ’11 beställd!

Igår kväll beställde jag min första fotobok från Apple!

Efter vår resa till Kenya för snart ett år sedan har jag funderat länge på vad man skulle kunna göra med alla bilderna som jag tog. Men så dök ett tillfälle upp att ta tag i det hela. Min pappa, som var med på resan, fyller år nästa helg och därför startade jag upp iPhoto ’11 och började browsa runt bland alla foton från vår resa till savannerna. Jag valde ut några av de bästa – de som jag var mest nöjd med, och med lite pill så hade jag en riktigt läcker fotobok färdig för beställning.

Gränssnittet för beställning av fotoböcker i iPhoto ’11 är grymt enkelt, överskådligt och ganska inspirerande att jobba med. De mallar som finns räcker långt och man får en rätt bra överblick över sitt verk genom hela processen. Beställning och betalning hanteras via ditt Applekonto och det kunde egentligen inte vara enklare än så här!

Nu är jag spänd på resultatet. Med lite tur hinner jag få den innan nästa helg, men i vilket fall som helst så återkommer jag kring mina tankar om Apple boktryckartjänst.

9 kommentarer

 1. Har hört en del berätta om att möjligheten finns men ingen som har beställt någon. Kanske ett argument till att skaffa en Mac :-).

  1. Jag har faktiskt ganska höga förväntningar på den här produkten. Det mesta Apple släpper ifrån sig håller riktigt hög kvalitet. Nu ska vi se hur duktiga de är på fotoböcker.

   Stay tuned! 🙂

 2. Jag har beställt tre fotoböcker från Apple; två stora med hardcover och en liten mjuk. Jag har alltid blivit mycket nöjd över böckerna. Jag väljer oftast svart bakgrund på sidorna, det blir väldigt snyggt. Det enda negativa är att man får vara försiktig så man inte ”fettar” ned sidorna med fingeravtryck. Jag kommer aldrig mer framkalla bilder för att stoppa in i ett album utan det är Apples fotoböcker som gäller. Blir väldigt snyggt och lyxigt. Hoppas du blir nöjd med din bok!

  1. Hallå Mary!
   Låter kanon. Själv valde jag vit bakgrund den här gången. Valde mellan den och sandgrå. Men jag kan tänka mig att det blir snyggt med svart också.

   Jag är riktigt spänd på resultatet nu, men lär få vänta ytterligare några dagar på att boken ska landa i min brevlåda.

 3. Så bra, då slipper du fingeravtrycken. Btw, om Apple inte ändrat på deras leveransvillkor borde typ DHL ringa på dörren. Har aldrig fått en bok i brevlådan. En gång hade de tom ringt på, jag var inte hemma och de hade inte lämnat en lapp. Så jag fick själv ringa upp och fråga var boken höll hus..

  1. Tack för den informationen!
   Vid en närmare titt så visar det sig vara UPS som levererar och enligt fraktnumret så befinner sig mitt paket just nu i Prag, och beräknas anlända redan i morgon eftermiddag. Så då vill det till att hålla sig inomhus.

   Tack och bock! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *