Fotoboken har landat!

I slutet av förra veckan satt jag och skyfflade foton i Apples iPhoto ’11, när jag fick uppslaget till att skapa en fotobok till min pappa i födelsedagspresent. Sagt och gjort. Jag drog ihop några av mina favoritbilder från vår viltsafari i Kenya från förra året, designade snabbt ihop en fotobok och tryckte på beställ. Och nu har den äntligen landat!

Apple räknade med att leverera till mig inom 5-9 arbetsdagar. Det tog två. Sen knackade UPS på dörren med ett platt paket. Och nu sitter jag här och bläddrar i den och är grymt nöjd med resultatet.

Är du också sugen på att beställa en fotobok via iPhoto, men har inte riktigt fått tummen ur ännu? Eller är du osäker på kvaliteten? Tvivla icke längre. Det blir grymt. Kolla in min snabbtitt här nedan.

[youtube width=”560″ height=”349″]http://www.youtube.com/watch?v=lnRADqEw6VE[/youtube]

10 kommentarer

 1. Hej Magnus
  Tittade precis på din film, fotoboken såg väldigt snygg och välgjord ut, Priset var inte heller så farligt. Verkar enklare att göra det via iphoto än de andra möjligheter som finns. -ännu ett argument att gå över till den ljusa sidan.

  1. Tjena Hans!
   Ja, jag blev själv positivt överraskad. Trodde inte att det skulle bli så bra som det blev. Det är visserligen tacksamt med naturbilder i helsidesformat men jag tror att vad man än väljer ur det urval som Apple erbjuder i form av bokdesign, så blir man ordentligt nöjd!

   Testa!

  1. Hahaa! jag också, min vän. Jag också! Jag kommer också att beställa fler fotoböcker, men även kort från Apples tjänst framöver. Möjligheterna känns oändliga!

 2. Bra video du fick till. Det var ju inte alls mycket pengar för att få till en så pass exklusiv present. Det blev riktigt snyggt! 🙂

 3. Kul att se videon, din fotobok blev väldigt snygg. Antagligen var det tack vare dina sjukt snygga bilder! 🙂 Roligt att du blev nöjd!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *