Ny poll: iOS eller Android?

Dags att summera den gamla pollen som legat uppe på bloggen ett tag (alldeles för länge faktiskt!)

Frågan jag ställde var: Använder du virusskydd? 58 procent av er svarade ja, medan 42 procent svarade nej. Ganska väntade siffror om du frågar mig, eftersom många av er besökare använder Mac OS och därför inte är i behov av något virusskydd. *wink, wink* Sen finns det såklart en hel del Windowsanvändare som inte använder virusskydd utan förlitar sig på sunt förnuft.

Men nu är det dags att lägga den undersökningen till handlingarna och istället blicka fram emot en ny batalj – nämligen det alltid pågående ”kriget” Android vs iOS! Så därför lyder frågan den här gången:

Vad föredrar du, iOS eller Android?

Det handlar alltså om de mobila plattformar som skapats av Apple (iOS) och Google (Android.) Något svar på vilken av dem som är bäst går inte att få, det beror helt på vem man frågar. Men om du måste välja, vad föredar du då? Vare sig det är en mobiltelefon eller en surfplatta.

Rösta här till höger. Let the fight begin! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *