Tillbaks till Tamriel.

Den 11 november i år är det dags. Dags för ännu en äventyr till det universum som vi alla har älskat ända vi satte foten på kontinenten Tamriel. Jag talar förstås om The Elder Scrolls!

Del fem i den långlivade rollspelsserien slänger sig med undertiteln Skyrim och tar vid 200 år efter händelserna i föregångaren Oblivion. Återigen kastas vi vårdslöst ut i den vackra men förrädiska vildmarken. Ut bland skogsalver, troll och ner till skeletten och alla andra fasor som lurar i katakomberna…

Längtar du också tillbaks?

[youtube width=”560″ height=”349″]http://www.youtube.com/watch?v=HbsJO7dmWT8[/youtube]

6 kommentarer

 1. Verkar vara ett riktigt hajpat spel. Jag köpte ju Oblivion i fjol men det står fortfarande och dammar ospelat i hyllan. Kanske dags att jag sätter mig med det. 😛

  1. Oblivion är ett otroligt skönt spel och om du frågar mig så gör du bäst i att testa det omgående. Det bjöd mig på åtskilliga timmar framför datorn för ett par år sedan när jag spelade igenom det.

   Hela Elder Scrolls-serien (har du spelat föregångarna?) kännetecknas av stor rörelsefrihet i en värld som inbjuder att utforska. Stora, levande städer där alla ser ut att leva sina egna liv även när du stängt av. De stora skogarna med varelse, gamla raserade lämningar av tempel, katakomber och grottor. Så fort man rör sig utanför vägarna så är man på helspänn och lyssnar på minsta ljud.

   Som sagt, Oblivion är ett spel som verkligen suger in dig i handlingen om du ger det tid. Det är otroligt vackert och glöm för all del inte att det blev utsett till Game of the Year när det kom.
   Det säger en del! 🙂

 2. Testade någon av föregångarna för en massa år sedan. Låter ju faktiskt som ett riktigt bra spel och flera vänner har i princip sagt det du säger också, så jag får ta och sätta mig en kväll nu i dagarna känner jag. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *