Veckans teknikköp.

Det är bara tisdag och veckan har redan varit god mot mig. God som i att jag redan har handlat veckans beskurna del av teknikprylar!

Nu är det visserligen inget ny dator eller ens ett grafikkort som jag har öppnat plånboken för, men väl någonting användbart för en prylnörd och gamer som mig.

Först och främst så har jag införskaffat mig en Microsoft Xbox 360 Wireless Controller till min dator. Kör ju iMac med Windows (via Bootcamp) och den funkar ypperligt som speldator. Men vissa spel är helt enkelt gjorda för att upplevas med spelkontroll, och eftersom jag just nu plöjt igenom Assassin’s Creed och Assassin’s Creed II så kände jag att jag gärna vill avnjuta dem med en handkontroll, eftersom jag har en känsla av att det kommer att ge mig större frihet i spelet.
Dessutom har spelet redan stöd för kontrollen och alla knappar är uppmappade som standard – en fördel av att spelet finns till Microsofts Xbox 360 också!

I paketet ligger, förutom en klassisk Xbox 360-kontroll (som såklart funkar till konsollen) även en sändare som kopplas in i datorn via usb. Funkar riktigt smidigt. Och på köpet har jag nu alltså en tredje kontroll till Xboxen (vad jag nu ska med den till?)

Det andra teknikköpet blev en Apple iPad Dock. Min iPad har oförtjänt fått ligga i sitt fodral och skämmas på skrivbordet. Med iPaddockan kan jag ha den stående på laddning och under tiden funkar den som fotoram. Nice and simple, och den känns given på skrivbordet för vare iPadägare.

Har du gjort något kul teknikköp i veckan?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *