Windows 7 SP1 klart för släpp!

Igår meddelade Microsoft att man nu är färdig med RTM-versionen av Service Pack 1 för Windows 7. Releasen är beräknad till den 16 februari för MSDN-abonnenter, medan vi övriga får vänta tills den 22 februari.

Huruvida man är färdig med lokaliserade språkversioner av SP1 vid ovan angivna datum är något oklart, men eftersom releasen egentligen inte innehåller nån ny funktionalitet utan bara är en uppsamling av alla de säkerhetsfixar som släppts för Windows 7, så kan vi med lite tur ha en version som går att installera på ett svenskt Windows 7, redan inom en vecka.

Historiskt sett har mjukvarujätten från Redmond ofta bundlat små förändringar och nya funktioner med sina servicepacks men nu lyser alltså dessa med sin frånvaro, frånsett RDP-stödet för RemoteFX och Dynamic Memory.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *