Ikväll: Apple Special Event.

Klockan 19.00 ikväll är det dags att bänka sig framför datorn. Då står Apple redo borta i Kalifornien att leverera världen ännu en ny upplevelse. De allra flesta är överens om att företaget kommer att släppa en uppföljare på förra årets hit, iPad.

Många rykten och spekulationer har omgivit ”iPad 2”, egentligen redan sedan tidigt i höstas. En del sakar står mer eller mindre helt klart, till exempel att den får dubbla kameror. Medan annat är rena spekulationer, så som att den skulle få en processor med dubbla kärnor. Ikväll vet vi!

Så vad du gör, missa inte att ratta in den svenska livepodcasten Slashat klockan 18.30 ikväll då jag och mina vänner Jezper, Tommie och Kottkrig guidar er igenom den flora av rykten som föregått enheten. Klockan sju njuter vi av skådespelet från scenen när enheten, och förhoppningsvis lite ny mjukvara till den presenteras. Efteråt summerar vi showen och hjälps åt att reda ut begreppen. Missa icke!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *