Visa mig alla Android-mobiler!

Jag försökte just förklara för min bättre hälft här hemma, som för övrigt sitter med en gammal trött iPhone 3G, att det finns hundratals mobilmodeller med Android att välja på. Men frågan är – finns det någon bra översikt över alla Android-modeller någonstans? Eller är man tvingad att söka per tillverkare? Vore ju sjukt nice med en databas där du kan söka på önskade specifikationer och utefter detta hitta den perfekta Android-mobilen för dig.

Det närmaste jag kommer är svenska prisjämförelsesidan Prisjakt som faktiskt kommer någorlunda långt med sina utsökta sökfunktioner. Men jag söker nånting mer heltäckande.

Idéer, nån?

6 kommentarer

 1. Min sambo försöker jag peta in på en HTC Legend eller Desire. Vet dock inte vilken som passar sig bäst. Hon har också en iPhone 3G idag som hon haft sen.. ja, länge. ELLER om man väntar till efter sommaren på iPhone 5..

  1. Spontant känns faktiskt Android som rätt väg att gå just nu. Funderar på att ”pracka på” henne en ZTE Blade. Jag menar, 1600 spänn för en Android-mobil som höjs till skyarna av recensenterna för sitt låga pris och goda prestanda? Billigare blir det inte!

   Och är man inte nöjd med den så köper man antingen en ännu vassare, eller går tillbaks till en trött iPhone 3G.

   Just do it. 🙂

 2. Nä de gör du inte! Jag gillar iphone och de tog lite tid men nu kan jag den, ska jag byta helt? Nä jag vill ha en iphone4 el 5.
  men du ger dig inte lätt så jag väljer ditt alternativ ändå kanske…..

  1. Ingen säger att du måste byta från iPhone till någonting annat, men erkänn att din gamla 3G känns hyfsat slö nu. Och en ny iPhone 4 kostar 6000 spänn utan abonnemang. Allt jag säger är att du skall ha ett öppet sinne och titta på andra alternativ…

 3. Jag hade en iphone 3g till för ungefär 3 månader sen, då jag istället skaffade en iphone 4. Inte att jag använder det jättemycket. Kollar tidtabeller, nyheter, väder osv. Men 4g går myyycket snabbare. Flyter på mer konstant, 3g har för mig blivit opålitligt.

  mvh

  1. Hej Lena!
   Ja, gamla iPhone 3G känns allt väldigt seg nu. Speciellt när man haft den ett tag och fyllt den med appar till bredden. Grym skillnad att arbeta med en iPhone 4 i det sammanhanget.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *