Vill du ha Spotify Free?

Det har varit ett otroligt tryck efter de Spotify-inbjudningar jag har delat ut här på bloggen. Långt ifrån alla har kunnat få ta del av de få invites jag haft att ge bort.

Men nu är det dags igen. Jag har två ynka invites till Spotify Free i min ägo, som jag behöver bli av med. Och det är först till kvarn som gäller! Allt du behöver göra om du alltså inte redan har ett Spotify-konto, är att lämna en kommentar på det här inlägget så kommer det en inbjudan med vändande post.

Nu kör vi!

Uppdatering 2011-04-10, 21.38:

Mina inbjudningar är slut för den här gången. Men håll ögonen på bloggen, för snart kommer det fler! 🙂

11 kommentarer

  1. Jag vill gärna ha en invite. Istället för radio kan jag ju ha datorn på. Har inte tänkt på det förut …

    Med vänliga hälsningar

    Nils

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *