Hej pepparkaka!

Det är bara att konstatera att man som ägare av en modern HTC-mobil ändå är hopplöst efter när det gäller nya releaser av Googles mobila operativsystem Android.

Det var först igår som vi ”vanilla” HTC Desire HD-användare kunde lägga vantarna på Android v2.3, kanske mer känd som Gingerbread. Tidigare hade min Desire HD rullat på Android v2.2 (kodnamn Froyo) och jag har varit otroligt nöjd med den.

Många hade hoppats att HTC skulle introducera företagets egenutvecklade och ovanpåliggande gränssnitt HTC Sense i version 3.0 i samband med att man släppte Android 2.3 till sina lurar, men så blev tyvärr inte fallet. Buggar i mjukvaran verkar ha gjort att HTC håller på Sense 3.0 till ett senare tillfälle. Tills dess får vi nöja oss med Sense 2.1. Dock får man väl ändå vara nöjd med att äntligen vara hyfsat med i matchen med Android v2.3.3 i sin HTC-lur. Det var inte en dag för tidigt.

Tack HTC!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *