Jonasson bjuder in till Spotify.

Dags igen att dela ut några inbjudningar till Spotify Free.

Jag har i min ägo en handfull invites till musiktjänsten Spotify och en av dem kan bli din. Allt du behöver göra är att skriva en kommentar till det här inlägget, så skickar jag en inbjudan med vändande e-post. Enkelt!

Först till kvarn gäller.

15 kommentarer

  1. Hej Kerstin och tack!

   Jag har personligen inte provat Things, men googlade just fram det och såg att det verkade finnas en gratisversion att testa. Tack för tipset!

   Ha det bra!

 1. hej!

  har redan länge letat efter en spotify-invite, men alla sidor som delar ut dem tycks ha slutat göra detta 2009. kanske du kan hjälpa? 😉 varmt tack isåfall.
  /mea

   1. ojnej, nu känner jag mig dum… blandade ihop jobb-e-posten med den privata, och satte in fel adress. töntigt. skulle du möjligen kunna vara så vänlig och skicka inbjudan till rätt adress? om du som prylnörd tycker att internet-idioti som detta förtjänar sitt straff så har du nog min fulla förståelse, känner mig verkligt korkad just nu.
    /mea

 2. Tjena! Skulle väldigt gärna ta (få) en invite till Spotify! Har nämligen bojkottat denna tjänst tidigare och använt Last.FM istället, men nu när den gjorde succe i USA och blir allmänt hyllad lite varstans, blev jag sugen på att testa 😀

   1. Hej igen Jonasson!

    Dessvärre har jag ännu inte fått inviten du skickade. Har kollat min mail någon gång ibland sen du skrev att du skickat den i tron om att den skulle dyka upp med lite fördröjning, men icke.

    Du får väldigt gärna dubbelkolla så att du verkligen skickade inbjudan. Om så är fallet måste jag ha angett fel mail, men det kan du kanske också kolla genom att jämföra detta med det förra?

    Stort tack på förhand!

    1. Hallå Kalle!

     Skickade just om din inbjudan (funkade bättre med .se istället för .com) men får meddelandet att den adressen redan är knutet till ett Spotify-konto. Så jag antar att du fått tag på en inbjudan på annat sätt.

     Ha det gott! 🙂

     1. Ja, lyckades få tag på en invite cirka 1 minut efter att jag postat kommentaren här faktiskt.

      Tack i alla fall! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *