Veckans teknikköp nummer 2.

Veckans andra teknikköp blev en tv till sovrummet. Ganska väntat kanske, eftersom jag köpte en Boxee Box i torsdags och vi behövde ha någonstans att koppla in den. Och i sovrummet fanns lämpligtvis ingen tv. Detta är nu åtgärdat! 🙂

Jag hade egentligen två krav på teven till sovrummet. Dels skulle den vara tunn och dels billig. Letade bland modellerna på mellan 26 och 32 tum och sprang på en hyfsat billig Andersson-tv med LED-teknik i slimmad modell från Netonnet. Taget!

Den klarar visserligen inte Full-HD men riktigt de kraven känner jag inte att vi har på en sovrums-tv i den storleken. Det vitala är att den kan spela upp allt som ligger på NAS-diskarna här hemma via Boxee Box. Och förutom det så har den även två USB-ingångar för uppspelning av material från minne eller USB-disk. Plus möjlighet att spela in via USB (något som jag aldrig lär använda dock.)

Jag skall be att få återkomma med tankar kring enheten när vi fått allt på plats i sovrummet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *