Semester!

Den efterlängtade semestern är äntligen här! Den man gått och väntat på sedan julledigheten tog slut efter nyårshelgen.

Nu stundar först två veckor och sedan ytterligare en veckas semester då jag skall göra det som jag är allra bäst på – nämligen ingenting! 🙂
Skämt åsido, det kommer förutom altanslappande och grillkvällar, även att bli en del trädgårdsjobb, städning, garageröjning, morgonpromenader med vovven och förhoppningsvis en hel del fotografering.

Vi kickade igång semestern redan idag med ett besök på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg där buskisgänget spelade årets uppsättning, kallad Pang på pensionatet. Riktigt rolig föreställning och skådespelarna på scenen strålande ikapp med eftermiddagssolen. Härlig stämning!

I morgon blir det ytterligare ett avbräck från vardagen då vi drar till Göteborg och biograf Bergakungen för att kolla in Transformers: Dark of the Moon i 3D. Blir kul!
Som liten var man ju ett hängivet Transformers-fan med Optimus Prime, Bumblebee och Starscream som actionfigurer. Och säkert ett halvt dussin teknade filmer. Sen gick tiden. Och sedan kom Michael Bay med sin tolkning av Transformers på bioduken. Grym film. Tvåan var svag. Dålig handling och alldeles för väl anpassad för en yngre publik gjorde att den inte gick hem hos mig. Med trean verkar Michael Bay ha hittat tillbaks till vad den första filmen stod för – storslagen action, specialeffekter de luxe och story. Ska i vilket fall som helst bli grymt kul att se den – och i 3D till på köpet. Likt Avatar är detta en sådan film som verkligen skall upplevas i tre dimensioner. Recension kommer!

På tisdag blir det en sväng hem till Tommie, för att köra en Slashat sommarspecial, komplett med grillat och kall öl. Det blir kanon, som alltid!

I övrigt har jag inget bokat för semestern. Älsklingen jobbar hela sommaren och de flesta dagarna får jag spendera på egen hand, ihop med vovven. Det betyder sovmorgon och bara ta det lugnt. Jag kan sannerligen behöva ladda batterierna inför hösten. Jag har en känsla av att den blir ganska tuff.

Men nu ska vi inte tänka på jobb. Nä, nu ska vi bara tänka sol och lata dagar i densamma. Drog till bolaget en snabbis idag och laddade upp med en låda Pripps Blå Pure, en Mackmyra Brukswhisky, en bag-in-box och lite cider. Så nu borde man stå sig ett par veckor i alla fall. Knappt!

5 kommentarer

    1. Jag gissar att du längtar! Det är fina dagar nu och man vill verkligen få ut så mycket av dem som möjligt!

      Hoppas att det blir någon sol kvar till dig och din semester också! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *