Veckans teknikköp.

Ny vecka och nytt teknikköp!

Förra veckan införskaffade jag ju en 60″ 3D-TV. Men för att kunna utnyttja den maximalt så behöver man ju något som matar den med 3D-material. Därför fick det bli en blu-ray -spelare med 3D-stöd.

Efter lite letande på Prisjakt och genomgång av recensioner så slutade det med att valet föll på en LG BX580 – En relativt billig och ändå funktionsspäckad spelare som dessutom lirar extra bra med teven av samma märke.

Förutom att lira skivor i 1080p och i 3D så har den nätverksstöd, inbyggt Wi-Fi, DLNA, USB, digert filstöd och inbyggda webapps.

Ännu så länge har jag inte testat några 3D-blu-ray men filer från NAS’en och vanliga blu-ray funkar riktigt bra. Det jag kan ha åsikter om är uppstartstiden som jag tycker är lite väl lång. Fler tankar om den här enheten kommer så fort jag börjat använda den på allvar. Men först måste det införskaffas lite 3D-filmer! 🙂

2 kommentarer

  1. Hur är utbudet på 3D-filmer? Känns inte som om det finns överdrivet mycket att välja på.

  2. Hepp!
    Nja, ännu så länge är det rätt skralt. 35 träffar hos CDON på 3D-filmer. Men tekniken har fortfarande framtiden för sig. Det släpps jag-vet-inte-hur-många 3D-titlar i år och nästkommande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *