Ny poll: Jonasson undrar…

Nu har jag avslutat min gamla undersökning här på blogggen och det glädjer mig att se att två tredjedelar av er underbara läsare faktiskt använder ett mediacenter av något slag, oavsett om det är en PS3’a, en Xbox 360, en Boxee Box, Apple TV eller något annat. Det var nämligen utslaget av min omröstning som jag kört här på bloggen under några veckor, där frågan helt enkelt var: Använder du ett mediacenter med din TV?

Vad värre är har 5% av er inte någon tv (det så kallade Kottkrigsalternativet™.) Resterande kör helt utan någon mediacenter-lösning.

Nu släpper vi den pollen och går direkt på min nästa fråga där jag kommer att beröra fotografering.

Eftersom jag i dag köpte en ny DSLR så tyckte jag att det kunde vara lämpligt med en sådan frågeställning. Så frågan blir: Vad fotograferar du primärt med?

Själva omröstningen hittar du längst upp i högerspalten på sidan. Gör din plikt och rösta. Och kommentera gärna det här inlägget om du vill förtydliga varför du valt det alternativ du gjort.

2 kommentarer

    1. Samma här. Tar betydligt fler bilder med min Nexus S än med min systemkamera på daglig basis. Men när jag väl har med mig kameran så jämnar det nog ut sig, för då sitter linsskyddet i princip aldrig på! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *