Semester!

Efter att ha jobbat en vecka så har jag idag påbörjat semesterperiod numero dos! Ytterligare en vecka med sovmorgon och slappa dagar. Dessutom ser vädret ut att bli hyfsat!

Tjuvstartade semestern redan i lördags när jag och Lundberg drog till Media Markt för att kolla lite teknik. Grymt sugen på en nya DSLR och funderar därför på en Canon EOS 600D. Känns som en vettig uppgradering från min gamla EOS 350D som börjar kännas lite till åren.

Jag köpte förresten The Witcher 2 i förra veckan också. Spelet har fått goda betyg av media och igår gav jag mig på premiärspelning. Det är helt klart att The Witcher 2 har potential även om det kan vara lite omständigt mot andra rollspel, så som till exempel Oblivion som torde vara närmsta konkurrenten. Men grafiken är fin, ljudet helt okej och även om jag inte har kommit in i storyn riktigt ännu så börjar jag urskilja karaktärsdrag som intresserar mig. Så jag har gott hopp om det här spelet. Såpass att jag skall försöka mig på en liten recension framöver.

I övrigt bjuder den här sista semesterveckan inte på några direkt spännande äventyr. Det blir nog mest så att jag är hemma. Det finns en del som behöver fixas i garaget och ogräset rensar inte sig självt direkt. I övrigt spenderar vi ganska mycket tid med Boxee Boxen och nya sovrumsteven. Känns faktiskt riktigt bra med Boxeen där trots allt. Jag var rätt skeptiskt i början men det börjar vända nu. Framför allt är det klockrent att kunna komma ifatt de där serieavsnitten innan man somnar. Speciellt nu när det är så varmt ute att det ändå inte går att somna när termometern visar 28-29 grader inomhus.

4 kommentarer

  1. Hej Magnus! Jag har skaffat mig en Canon EOS 550D + batterigrepp, en helt underbar kamera. Har även investerat i följande objektiv:
    Sigma 70-300/4-5,6 DG CA
    Tamron AF 18-200/3,5-6,3 Di-II XR ( sitter på för det mesta )
    Tamron AF 10-24/3,5-4,5 Di-II LD Asph IF Vidvinkelzoom

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *