I morgon snackar vi iPhone!

I morgon ska vi snacka iPhone, enligt Apple som för drygt en vecka sedan utannonserade det alla gått och väntat på sedan i somras – nämligen nästa iPhone!

Ryktena har stått som spön i backen de senaste månaderna, men ändå in i det sista så finns det faktiskt väldigt få detaljer som har kunnat bekräftas. Återigen har Apple lyckats glänta precis lagom mycket på locket för att röra upp en hype som morgondagens release förhoppnings klarar av att leva upp till. Om 24 timmar vet vi!

Räkna med att Apples vd Tim Cook står på scenen i Cupertino i morgon kväll vid 19-draget. Men redan en timme, vid pass 18:00 i morgon tisdag så sitter Tommie, Jezper, Kottkrig och undertecknad redo att för Slashats räkning gå igenom alla rykten och jobba upp förväntningarna. Lite som en uppesittarkväll, med andra ord. Och vid 19-slaget kommer vi att förse dig med den senaste informationen från Apples högkvarter. Så poppa popcornen, luta dig tillbaks och häng med oss på en helkväll i morgon.

Chatten och livepodcasten borta på live.slashat.se är igång från 18:00 och du är välkommen med dina frågor.

Vi ses och hörs!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *