Tillbaka i etern.

Efter veckor av nertid, strulande DNS’er och många om och men, så är jag nu uppe och rullar med bloggen på nytt webbhotell.

Jag har flyttat in hos Binero och har fått ett varmt välkomnande, snabbare svarstider och en trevlig back-end för att administrera det hela.

Dock var tanken att jag i samband med flytten skulle passa på att byta tema på bloggen, men detta lät sig inte göras helt utan problem visade det sig. Har man haft en blogg sedan 2004, bytt webbhotell från och till, installerat mängder av plugins och gått igenom i princip alla WordPress-versioner som finns så lämnar detta elaka spår i ens WordPress-databas. I mitt fall består dessa i en massa skräpande UNIX-sökvägar i databasen, vilket ställer till det för en del teman med brutna bildlänkar och icke-fungerande Cufon-fonter som följd.

Men nu är allt i alla fall återställt till sitt ordinarie utseende i mitt nya hem och nu börjar egentligen jobbet med att städa datat.

Frågan är om jag har någon läsare som är grym på MySQL i allmänhet, och WordPress-databasens uppbyggnad i synnerhet som kan tänka sig att, mot betalning förstås, hjälpa mig att komma vidare med de problem jag identifierat? Hojta till med en kommentar då så tar vi det därifrån.

2 kommentarer

  1. Härligt o se att du är tillbaka med sidan. Jag upplever klart snabbare respons från sidan, härligt! Keep up the good work!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *