Kort om Gamex 2011.

Halva veckan har gått och man börjar så smått återhämta sig efter en helg i huvudstaden. En helg som bjöd på gott sällskap, god mat, öl och inte minst – Gamex!

Det var i fredags som Tommie, Jezper och undertecknad satte oss i bilen och för Slashats räkning åkte upp och kollade in Sveriges enda riktiga spelmässa i Kista, utanför Stockholm.

Väl framme och inne på mässan slogs vi av likheten med förra årets uppsättning av densamma. Många av utställarna tycktes stå på ungefär samma platser med samma möblemang. Hade de ens flyttat ut ur lokalen sedan sist? 😉

Några trevliga men dock vid det här laget, välbekanta nyheter så som Diablo III, Call of Duty: Modern Warfare 3, Mass Effect 3, Need For Speed: The Run, Batman: Arkam City, Assassin’s Creed: Revelations och ett gäng till, hjälptes dock åt att förgylla tillställningen. Det märktes att utställarna vågade ta ut svängarna lite mer i år efter mässans premiärsuccén förra året. Kul!

Förutom en heldag på mässan så hade vi även planerat en meetup med fellow Slashare-lyssnare på en pub under lördagskvällen. Det såg tunt ut till en början men så ramlade det in båda nya och bekanta ansikten och vi snackade teknik, jämförde mobiler och drack öl större delen av kvällen och ända in på småtimmarna. Riktigt kul och tack till alla som dök upp!

Vår alldeles egen mästerklippare och producent Jezper har samlat våra intryck från resan i en liten roadmovie som du kan beskåda borta på Slashat.tv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *