Skaffa fototillbehöret Capture till reapris endast i morgon fredag!

Capture – det utmärkta fototillbehöret som borde finnas i inventariet hos alla med någon typ av fotograf-ambition, går i morgon fredag att få tag på till ett oslagbart reapris direkt från tillverkaren Peak Design Ltd.

I morgon är det som du säkert redan vet ”black friday” i USA, vilket räknas som den enskilt största shoppingdagen bland amerikanerna. Och nu har du alltså chansen att lägga vantarna på en Capture till kraftigt reducerat pris.

Vad är Capture?

Du som hängt med mig och mina äventyr på bloggen vet säkert att jag talat mig varm inför, och även donerat till projektet Capture – en hållare för din systemkamera och ett givet alternativ till kameraremmen. Men egentligen måste man se och uppleva Capture för att förstå dess storhet. Så därför tänker jag tipsa dig som ännu inte skaffat någon att åtminstone kolla in min videorecension av enheten här nedan:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_whEqtR5_aY[/youtube]

Köpsugen?

Surfa bort till Peak Design Ltd och plocka upp en Capture för $49.99 under fredagen den 25 november. Och ja, de skeppar naturligtvis till Sverige!

Läs mer om Capture här nedan:

14 kommentarer

 1. Får också tacka för tipset, köpte 2st åt mig själv och två stycken till en kompis som jag fotar bröllop ihop med, väldigt smidigt när man har två systemare att fota med och inte gillar nackremmen.

  Och kvalitèn är ju verkligen på topp.

  Så dom har varit med på ett bröllop hittils och fungerade kanon.

  Tyvärr har jag haft dom ett tag så nåt reapris blev det inte, men dom är ju prisvärda ändå enligt mig.

  Lycka till med era Capture prylar.

  1. Ja visst andas Capture kvalitet. Jag är grymt nöjd med min, men funderar faktiskt på att beställa en till att ha som backup i fall den första mot förmodan skulle ge upp eller komma bort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *