Fredagsfunderingar.

Fredag eftermiddag och precis hemkommen från en slitig arbetsvecka. Nu väntar en lång och skön helg!

Men just fredag eftermiddag när man landat efter en jobbet, måste väl vara veckans skönaste stund. Man myser runt hemma, fixar lite gott käk, häller upp en whisky och bara andas ut lite grann. Det är lyxigt!

Insåg att det är den andra advent i övermorgon. Helt galet vad tiden går fort. Men snön lyser ännu med sin frånvaro tyvärr. Vore riktigt mysigt med en kall och vit jul, så jag håller tummarna för att vädret slår om från regn till snö snart. Och av att döma på termometern så är det inte långt bort nu när den visar dryga 1,5 plusgrader.

Tog förresten vägen om Media Markt efter jobbet i dag. Tänkte kolla lite julklappar men det slutade som vanligt med att jag gick igenom kassan med ett par saker till mig själv. För dagen blev det nya Assassin’s Creed: Revelations till PC och Stieg Larssons Millennium-triologi i director’s cut på Blu-ray. Grymt bra filmer för övrigt!

Spanade även lite efter nya Google-mobilen, Galaxy Nexus. Vet ju egentligen att den inte landar i svenska butiker förrän tidigast i slutet av nästa vecka, men jag letar ändå. Man vet ju aldrig vad som kan smyga sig in i butikshyllorna. Men inte helt oväntat så hittade jag ingen. Så jag får leva med min Nexus S ett tag till. Kollade även på HTC Sensation XE. Inte så mycket för egen del som för flickvännens skull. Hon verkar sugen på att byta ut sin Desire S mot någonting större. Dålig koll på de senaste två Sensation-modellerna med just XE verkar väl vara budgetvarianten va? Dock med Beats-ljud kunde jag konstatera. Alltid nåt!

Fredagkvällen i övrigt bjuder nog på lite gaming för undertecknad. Jag är 51 timmar in i Skyrim och känner att jag förmodligen börjar närma mig slutet av mainstoryn. Dessutom gillar jag inte att ha flera spel pågående samtidigt, så därför borde jag ge mig på att klara Rage innan jag sätter tänderna i nya Assassin’s Creed-liret. Och Battlefield 3 då? Tala in om det – jag har haft det installerat i snart tre veckor och har fortfarande inte startat det. Dessutom såg jag just att toppenliret Mafia II har släppts till Mac i dag. Ett spel jag spelat igenom till PC ett par gånger men som lätt är värt att äga även på Macen, för nöjet att slippa bootcampa in i Windows för att kunna spela det.

Med detta lämnar jag er för stunden. Nu väntar promenad med jycken, lite käk och sedan några timmar till i underbara Skyrim.

Vi hörs!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *