Veckans teknikköp.

Ni som hängt med ett tag vet att jag är en sucker för mobiltelefoner och i går var det dags igen när en styck Galaxy Nexus från samarbetspartnerna Google och Samsung ramlade ner i min postlåda.

Min spontana reaktion så här långt är att det verkar vara en alldeles förträfflig lur som dessutom känns som en vettig uppgradering från min halvårsgamla föregångare, Nexus S.

Mycket ligger förstås i den nya mjukvaran Android 4.0, eller Ice Cream Sandwich, som gör telefonen till en utomordentligt trevlig upplevelse. Mer om mina äventyr med Galaxy Nexus kommer här på bloggen inom kort, när jag hunnit bekanta mig lite mer med den. Tills dess för du gärna inkomma med frågor och funderingar som du vill att jag testar eller tar hänsyn till i kommande recension. Använd i så kommentarsfältet nedan så skall jag i den mån jag kan, försöka besvara eventuella frågor som uppkommer.

6 kommentarer

 1. Hur är känslan för batteritiden? Enligt recension på Swedroid verkat den ju tveksam. Kanske är svårt att säga efter så kort tid, brukar ju pillas en hel del första tiden 🙂

  1. Ja, det är kanske lite tidigt att säga ännu. Upplever den dock som ungefär samma som föregångarens Nexus S, vilken jag laddar ungefär en gång per dygn.
   Hoppas kunna återkomma med bättre uppgifter i recensionen.

  1. Jag väntar bara på att jag ska kunna förlänga mitt mobilabonnemang så kommer jag också bli en lycklig ägare av en Galaxy Nexus. Byter från iPhone 3Gs dessutom byter jag min iPad mot en EEE Pad Transformer! Så jag har verkligen druckit coolaiden >_>

   Får hoppas jag inte ångrar mig allt för mycket… 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *