Ny poll: Bärbart eller stationärt?

Senaste pollen här på bloggen har givit mig dåligt samvete under flera månader nu, eftersom den legat uppe på tok för länge. Frågan jag ställde senast var: ”Vad fotograferar du primärt med?”

Det visar sig att de allra flesta av er har angivit mobiltelefonen som er primära kamera. Hela 43 % av er valde detta alternativ. Och för att citera min gode vän Jezper som säger att ”- Den bästa kameran är den du har med dig!”, så är ju mobilen den pryl som förmodligen är med dig i princip överallt. Precis som undertecknad. Och för att tala för mig själv så använder jag nog mobilen som kamera mest frekvent, även om jag tar betydligt fler bilder min mina systemkameror.

Nåväl, nu släpper vi sargen och ger oss in på nästa poll. Du hittar den här i högerspalten. Och den här gången funderar jag över ”Vilken typ av dator du använder mest?” Stationär eller bärbar? Rösta!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *