Instagram för Android närmar sig!

I åratal har Android-fantaster stirrat avundsamt och med något fuktigt i blicken på sina iPhone-vänner som länge kunnat ta retrodoftande mobilfotografier med den galet populära appen Instagram. Få fotoappar har haft sådant genomslag som Instagram fått. Bilder från tjänsten fullkomligt svämmar över alla bredder på valfritt socialt nätverk, världen över.

Det senaste året har det också florerat mängder av rykten som gjort gällande att Instagram även skall komma till Android. Inget har dock varit definitivt – förrän nu.

I går släppte nämligen Instagram-gänget en webbsida där du som är intresserad av att testa appen på din Android-baserade mobiltelefon kan lämna en intresseanmälan. Instagram lovar återkomma inom kort…

Så snart kommer nätet ännu en gång att svämma över av gulnande Polaroid-liknande foton från vardagen, när appen blir tillgänglig för ytterligare 300 miljoner enheter i världen. Håll ut!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *