Vinn ett gästpass till Diablo 3!

Tillhör du den skara av gamers som ännu inte fått tag på ett exemplar av världens mest förhandsbokade spel – Diablo 3, som ju släpptes worldwide i dag? Kanske räcker inte lönen eller studiebidraget till mer än nudlar för resten av månaden?

I så fall så får du här chansen att kamma hem ett av två gästpass till Diablo 3!
Ett ”guest pass” låter dig spela igenom Act 1 av Diablo III, fram till mötet med Skeleton King.

Allt du behöver göra är att skriva ett par trevliga rader i en kommentar till det här inlägget, så lottar jag fram två lyckliga vinnare någon gång under tisdagskvällen. Endast en kommentar per tävlande kommer att räknas och vinnarnas namn kommer att presenteras här på sidan cirka klockan 22.30 och en nyckel kommer därefter att skickas till den e-postadress du registrerar tillsammans med inlägget, i fall just du vinner.

Observera att du behöver ha Internet-anslutning för att ladda hem och installera spelklienten och ett konto på Battle.net för att kunna spela.

Uppdatering 2012-05-15, 23:01

Vinnarna är nu dragna och jag säger grattis till Viktoralia och Katarina som får varsitt gästpass per e-post inom kort. Stort grattis!

6 kommentarer

  1. Klart man skulle vilja ha ett guest pass. Trogen Diablo 1 spelare och nu känns det som det är dags att hänga med på tåget igen 🙂
    Håller tummarna!!

  2. Självklart vill man ha det, då maken har köpt det och jag inte får spela på hans, för att han sitter med det hela tiden och lönen räckte inte till två stycken denna månaden.

  3. Inte för sen hoppas jag! Tänkte nyss köpa det som jag har gått och väntat hela dagen på så får jag inte låna min pappas kort och eftersom jag inte kan betala med mitt kort online sitter man nu här, utan d3 och lyssnar på när alla polare lirar det.

  4. Sitter hemma och drömmer om att också få spela Diablo 3. Hade gärna sprungit iväg och köpt det idag men tyvärr så lever jag på en tight budget då jag nyss flyttat. Men jag får hoppas att jag vinner så jag också kan spela.

  5. Ojojoj, vad nice det hade varit att få spela lite Diablo 3. Jag håller tummarna för en vinst!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *