Tiden går ändå.

Det var ganska länge sedan jag hade armbandsur nu. Kom att tänka på det i går när jag och en vän gick förbi en klockaffär och slängde en blick på några riktigt läckra klockor i skyltfönstret.

Det fanns en tid då jag inte kunde gå utanför hemmet utan min armbandsklocka. Den var lika viktig som mobilen är i dag. Mobilen har också tagit över den funktion som armbandsuret haft sedan länge.

Klockan i dag är mer ett smycke än något annat. Den visar tid, ibland även datum men utöver det är funktionerna få. Såvida man inte satsat slantarna på en Pebble som integrerar med din mobiltelefon.

Hur som helst, det slutade med att vi åkte tillbaka till butiken i dag och jag köpte en av klockorna jag stirrat mig förtjust i (en Diesel DZ4215 för övrigt.) Lite impulsköp kanske men nu var det dags för ett smycke med begränsad funktionalitet igen!

Det för oss in på den min nya poll här på bloggen. Frågan jag ställer den här gången är helt enkelt, ”Använder du armbandsur?” Rösta här till höger.

4 kommentarer

 1. Måste ha armbandsur på mig. Precis som att jag måste ha mobilen med mig. Eller plånboken. En viktig grej i mängden av annat.

  1. Så kände jag också tidigare. Sen slutade jag tvärt att bära armbandsklocka. Tog ett tag att vänja sig vid att fiska upp mobilen istället.
   Har inte saknat klockan men kunde helt enkelt inte motstå en ny ändå.

   The prylsjäl works in mysterious ways! 🙂

 2. Absoliut armbandsur! Det är snyggt och smidigt. Visst att man ofta sitter med mobilen i handen men det är bra smidigt med tiden på armen. Ser det även som den mest avancerade mekaniska pryl i min ägo och är alltid trevligt. Kör svenska Epoch – President.

  1. Snyggt var ordet, och faktiskt ganska smidigt också. Man känner sig mer social än alla de som sitter och stirrar på mobilskärmen för att kolla tiden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *