YouTube-tipset: Matt’s Macintosh!

Foto: Matthew Pearce
Foto: Matthew Pearce

Få videoklipp på det gigantiska YouTube kittlar min kreativitet mer än dem från Matthew Pearce. Han är kanske mer känd som Matt’s Macintosh – mannen som med sin kärlek och sitt stora foto- och filmintresse skapar snygga videorecensioner, videoguider och ger oss härliga tillbakablickar på Apple-prylar från förr.

Han har en alldeles speciell stil som han utvecklat genom alla de 200 videoklipp han hunnit ladda upp till YouTube till dags datum. Därtill har han en behaglig berättarröst och en känsla för foto och ljus. Att få ta del av hans tankar, genomtänkta guider, snygga foto och noggrannhet i den form han levererar dem är helt enkelt ett privilegium.

Är du Apple-intresserad så kan jag definitivt rekommendera ett besök på hans YouTube-kanal där du hittar timvis med förstklassigt material!

Har du tips på liknande YouTube-kanaler? Tveka inte att slänga in en kommentar här nedan.

3 tankar om “YouTube-tipset: Matt’s Macintosh!

  1. Det här är kanske inte en liknande Youtube kanal, men om man är intresserad av att göra filmer själv och redigera dem efteråt, så kan jag rekommendera ”freddiew” (huvud feed) och ”freddiew2” (bakom kulisserna). De här grabbarna försörjer sig för övrigt uteslutande på sina Youtube kanaler. Det är inte Bergman, men underhållande är det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *