Full koll på tid och väder med Currently!

Igår kväll satt jag som vanligt bänkad framför den veckoliga livesändningen av teknikpodcasten Slashat, när Tommie i försnacket klämmer till med ett riktigt trevligt tips som jag gärna vill hjälpa till att sprida vidare.

Det rör sig om ett gratis plugin till webbläsaren Google Chrome (som jag hoppas att du redan kör.) Tillägget heter Currently och har som enda uppgift att visa dig tid och aktuellt väder så fort du öppnar en ny tom flik i webbläsaren.

Funktionsmässigt är den förstås ganska begränsad men utförandet är det absolut inget fel på, och gillar du minimalism och snygg typografi så lär du bli mer än nöjd. Kolla in Currently här!

10 tankar om “Full koll på tid och väder med Currently!

  1. Jag har testat detta men får inte upp något väder, endast tid. Vet du hur man får upp vädret (jag har ställt in min stad och även testat lite olika städer).

  2. Nu är de igång med nytt api från wunderground och det funkar perfekt. De passade på och ökade med några nya inställningsmöjligheter, bla textfärg och språkval. NIce

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *