Ny poll: Taggad inför Windows 8?

För ett tag sedan ställde jag frågan till er läsare här på bloggen, vilket operativsystem din mobiltelefon har.

Svaren har haglat in och inte helt oväntat kör de flesta av er Android. Att det inte var oväntat baserar jag på att jag själv kör Android och därför tenderar att skriva mer om Android än om iOS eller Windows Phone.

Anyways, ställningen blev följande:

    1. Android, 54 % (287 röster)
    2. iOS, 40 % (212 röster)
    3. Windows Phone, 4 % (21 röster)
    4. Annat, 2 % (9 röster)
    5. Jag har ingen mobil, 0 % (7 röster)

Nu stänger vi den pollen och går direkt på nästa fråga där jag istället undrar hur du ställer dig till Microsofts kommande operativsystem, Windows 8Omröstningen hittar du här till höger och om glöm för all del inte att läsa mitt tidigare inlägg där jag funderar lite över hur Windows 8 kommer att tas emot.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *