Bloggen fyller år: Tredje utlottningen!

Det har nu blivit dags för den sista utlottningen i samband med bloggens 8-årsdag fredagen den 30 november. Ett litet sätt för mig att säga tack till alla er som besöker, läser och kommenterar det jag skriver. Utan er, ingen blogg!

På tal om blogg förresten, så ligger den här domänen hos Binero som enligt mig är Sveriges bästa och trevligaste webbhotell med riktigt stabila tjänster, kraftfulla verktyg och en outstanding servicenivå!

Därför är det otroligt kul att få möjligheten att dela min positiva upplevelse genom att kunna lotta ut ett års betalt webbhotell hos just Binero!

Japp, du hörde rätt – ett års privatpaket kan bli ditt, courtesy of Binero! Och visst passar det extra bra nu när just Binero dessutom rear ut .NU-domäner för en spottstyver.

Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att skriva några korta rader i en kommentar till det här inlägget där du beskriver vad du tycker är viktigast vid val av webbhotell.
Bland er som kommenterat kommer jag sedan (under fredagen) att dra en vinnare slumpvis som blir lycklig ägare av ett års privatpaket hos Binero.

Lycka till!

Fyra enkla regler:

  • Endast en kommentar per besökare.
    (din kommentar kommer eventuellt att behöva godkännas av mig innan den syns på sidan)
  • Kommentera med din korrekta e-postadress.
    (den visas inte offentligt men används av mig för att kunna ta kontakt om du vinner)
  • Vinnaren slumpas fram via slumpgeneratorn slump.nu, med vilken jag drar ett nummer ur det totala antalet kommentarer som inkommit vid en av mig vald tidpunkt den 30 november.
  • Vinnaren kommer att publiceras på bloggen fredagen den 30 november.

10 kommentarer

  1. Tillförlitlighet och support är det viktigaste för mig. Tyvärr är jag fattig student så därför har jag one.com just nu )=

  2. Bra upptid och stabilitet är i topp, men utöver det så är alltid en trevlig support som informerar om vad som verkligen händer vid eventuella trassel uppskattat.

Kommentarer är stängda.