Bloggen fyller åtta: Andra utlottningen!

Dags för den andra utlottningen inför bloggens 8-årsdag nu på fredag den 30 november.

Den här gången är det film som gäller för hela slanten och i samarbete med utmärkta webtjänsten Headweb kan jag bjuda fem vinnare på vardera två filmhyror. Sugen? Släng in en påse popcorn i micron och häng på!

Till dig som ännu inte testat tjänsten så är Headweb en svensk ”on demand-tjänst” för att kunna se strömmade filmer på nätet, antingen via din dator, din smart-TV, din spelkonsoll, mediacenter eller direkt via din surfplatta.

Som jag skrev i ett blogginlägg för några år sedan är Headwebs tjänst riktigt bra, med ett varierat utbud och med stöd för många plattformar.

Hur vinner jag då, kanske du undrar? Enkelt! Skriv bara en kommentar på det här inlägget där du namnger en favoritskådespelare/skådespelerska och varför du gillar just honom eller henne. Mer behövs inte för att vara med i utlottningen som sker på fredag. Lycka till!

Fem enkla regler:

 • Endast en kommentar per besökare.
  (din kommentar kommer att behöva godkännas av mig innan den syns på sidan)
 • Kommentera med din korrekta e-postadress.
  (den visas inte offentligt men används av mig för att kunna ta kontakt om du vinner)
 • De fem vinnarna slumpas fram via slumpgeneratorn slump.nu, med vilken jag drar fem nummer ur de totala antalet kommentarer som inkommit vid en av mig vald tidpunkt den 30 november.
 • Två stycken värdekoder kommer att skickas till vardera av de fem vinnarna via e-post.
 • Vinnarna kommer att publiceras på bloggen fredagen den 30 november.

10 kommentarer

 1. Sir Anthony Hopkins, han kan spela i stort sett alla typer av roller och gör aldrig ett dåligt jobb.

 2. Svårt att välja en.. 🙂 Drar till med Jim Carrey – fått mig på gott humör ett flertal gånger. Verkar vara rätt skoj snubbe privat också.

Kommentarer är stängda.