Bloggen fyller åtta: Första utlottningen!


Förmodligen sitter du med en smartphone eller en surfplatta inom en armlängds avstånd just när du läser det här inlägget. I så fall är det läge att fortsätta läsa.

Från välkända Wacom, tillverkaren av bland annat de välkända ritplattorna i Bamboo Tablet-serien kommer nämligen Wacom Bamboo Stylus Pocket – en stylus som jag lottar ut i två exemplar bland två av er som lämnar en kommentar på det här inlägget.

Jag har relativt nyss fått hem ett testexemplar av den här prylen och har inte riktigt hunnit sammanställa en recension ännu men den kommer, var så säkra. Dock kan jag efter ett par dagars användning se ett användningsområde, framför allt hos dem som gärna tecknar och tar noteringar med sin surfplatta – och därför passar jag på att lotta ut ett par!

Anyways, för att vara med i utlottningen av en Wacom Bamboo Stylus Pocket behöver du bara lämna en kommentar till det här inlägget där du kortfattat skriver vad en stylus skulle tillföra din vardag.

Fem enkla regler:

 • Endast en kommentar per besökare.
  (din kommentar kommer att behöva godkännas av mig innan den syns på sidan)
 • Kommentera med din korrekta e-postadress.
  (den visas inte offentligt men används av mig för att kunna ta kontakt om du vinner)
 • De två vinnarna slumpas fram via slumpgeneratorn slump.nu, med vilken jag drar två nummer ur de totala antalet kommentarer som inkommit vid en av mig vald tidpunkt den 30 november.
 • Den leveransadress du lämnar kommer att vidarebefordras till Wacom för leverans av vinsten.
 • Vinnarna kommer att publiceras på bloggen fredagen den 30 november.

15 kommentarer

 1. En stylus skulle underlätta stort när man sitter med syster/brors barnen och ska underhålla dem och ge dem lite geek-kärlek. Då kan man äntligen börja rita på iPadden på ett roligt sätt 🙂

 2. Jag har många gånger börjat rita i appen Paper på min iPad men ganska omgående slutat eftersom det inte fungerar särskilt bra med pekfingret. Med en Wacom Bamboo tror jag att appen skulle bli väldigt mycket roligare att använda. Jag skulle även vilja använda min iPad mer i skolan genom att ta anteckningar och rita på PDF:er under föreläsningar.

  Tack för en bra blogg!

 3. Jag använder Evernote för anteckningar över alla mina plattformar. Evernote-teamet har även en tillhörande app med namnet Skitch, där man snabbt och enkelt kan skissa saker och automatiskt få in de i Evernote. För detta skulle en stylus-penna fungera perfekt!

  Skitch för Android: http://goo.gl/paI5X
  Skitch för iOS: http://goo.gl/bvIqK

  Grattis bloggen!

 4. Har beställt billiga pennor från HK. använder idag fingrar i både Stich och autocad samt skechbook pro

 5. Min lillasysters dator gick för ett tag sönder, så numera använder hon bara sin iPad. Och med den kan hon givetvis inte koppla in den Bamboo-ritplattan hon redan har. En sådan här penna hade därmed varit super!

 6. Föreläsningsanteckningar på iPaden hade blivit grymt mycket lättare ffa när det kommer till figurer! Använder Evernote, Skitch, Paper (by FiftyThree), Adobe Ideas och PenUltimate.

  Har just börjat kolla efter en vettig stylus – billig skit från HK har bara gjort att jag är mer motiverad att leta reda på något som verkligen funkar (se http://www.theverge.com/2012/4/10/2925937/best-stylus-ipad-review)

  Och som tidigare redan nämnts: fotoredigering och rita med ungarna såklart 🙂

  Keep up the good work!

Kommentarer är stängda.