Snart tävlingsdags: Bloggen fyller år!

Den 30 november anno 2012. Lägg det datumet på minnet. Inte bara för att det är en fredag, utan för att det är datumet då den här bloggen fyller åtta år. Och det vill du inte missa!

Åtta år – det ska vi fira!

Jag inbillar mig att åtta år faktiskt är ganska lång tid för en blogg. Och även om den inte fyller jämnt så har jag fått för mig att vi borde fira lite extra.

I samarbete med några sponsorer som jag återkommer till, så kommer jag den 30 november att tävla ut lite fina priser bland er läsare. Tävlingsformerna är inte riktigt klara men dessa kommer att utkristallisera sig under de närmaste dagarna. Så var med och ladda upp inför detta lilla jubileum, genom att helt enkelt hålla ett öga här på sidan.

Det är ju trots allt kommunikationen med er härliga läsare som gör det värt att fortsätta skriva. Inga läsare – ingen blogg, så enkelt är det.

Ni är värda någonting tillbaks, så stay tuned…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *