Argon iNet2+.

Efter förra inlägget där jag nämnde att jag snöat in på Spotify Connect, har jag nu skaffat mig en ny köksradio – en Argon iNet2+.

Argon är svenska HiFi-klubbens eget varumärke och med modellen iNet2+ har man adderat stöd för just Spotify Connect. En smidig liten retrodoftande ministereo som förutom Spotify-stödet erbjuder webbradio, FM-radio, AUX och DAB+.

Ljudet är fylligt med tanke på enhetens storlek och designen tilltalar mig riktigt mycket. Dock finns det en del i övrigt att önska av WiFi-antennen som jag upplever är mycket sämre än den i till exempel Logitech UE Smart Radio, som jag tidigare hade på samma plats.

Har du möjlighet så provlyssna gärna Argon iNet2+ på närmaste HiFi-klubben. En trevlig liten bekantskap!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *