Utan namn

Hej på dig!

Jag heter Magnus Jonasson och arbetar till vardags som projektledare på ICA Banken i Borås.

När jag inte arbetar hörs jag istället som en av rösterna i två podcasts, dels Sveriges främsta teknikpodcast En podd om teknik, i vilken vi varje vecka pratar om prylar och ny spännande teknik – men också i Till den det berör, en humorpodd där vi varje vecka snackar om allt som berör.

Jag brinner för teknik, vackra prylar och smarta lösningar, vilket också återspeglar sig mycket i min tillvaro och mitt sätt att lösa problem, både i vardagen, i hemmet och i mitt yrkesliv.

Vill du komma i kontakt med mig så går det alldeles utmärkt att använda kontaktformuläret här nedan eller via något av följande sociala nätverk. Vi hörs!

[aps-social id=”1″]

Publicerat den
Kategoriserat som Bio